Tassukansan Tavaratalo ,Vipstore Oy

on jo yli kymmenen vuotta lemmikkitarvikealalla toiminut maahantuonti ja markkinointiyritys.

Tuotevalikoima käsittää tuotteita koirille ja kissoille. Tuoteluettelo on laaja ja sieltä löytyy kaikki välttämättömät ja vähemmän välttämättömät tarvikkeet aina muonista, turkinhoito- ja aitatarvikkeisiin,  sekä häkkeihin ja lemmikkien leluihin.

Minut kelpuutettiin edustajaremmiin mukaan syksyllä 2013, ja olen asiasta enemmän kuin innossani. Meitä on Suomessa noin 500 edustajaa. Asun Pohjois-Savossa Kuopiossa, Syvänniemellä. Olen aloittamassa Vipstore-edustajan tehtävät harrastuspohjalta. Olen käyttänyt Vipstore- tuotteita omilla koirillani ja todennyt ne hinta-laatusuhteeltaan hyväksi ja olen ollut niihin tyytyväinen.

Tilaukset voi tehdä soittamalla minulle, nykäisemällä hihasta ja kertomalla tai lähettämällä sähköpostia. Teen tilauksen ja kun tuotteet ovat tulleet minulle, pakkaan ja toimitan ne sovitusti sinulle, toki tuotteet voi noutaa myös luotani samalla käyden kahvikupposella. Maksu tulisi maksaa siten, että se näkyy tililläni toimituksen aikaan. Tilatessasi tuotteen kauttani, saat sen rahtivapaasti, koska minä maksan puolestasi posti- ja rahtimaksut. Lähetän mielelläni sinulle tuotekatalogin, jossa tuotteet on perusteellisesti esitelty. (samat tuotteet kuin nettikaupassa)

Muonien tuotemerkkeinä tunnetut ja hyväksi todetut: (kaikki nettikaupan tuotteet voi tilata myös kauttani)

Koirat

1st Choice 
ProBooster
Pronature
Welldog

Etsitkö koirallesi sopivaa muonaa, VALITSE TÄSTÄ

Kissat:

Bento Kronen
1st Choice
Pronature

Tuotteet voi toki myös ostaa VIPstore-nettikaupasta. Tällöin tilaukseen lisätään postituskulut.
Tutustu tarvikevalikoimaan klikkaamalla vasemmalta nettikauppaan www.vipstore.fi.

= = = Eija Airaksinen, p. 0400 600 034, fyrdane@gmail.com, Saarisenraitti 143, Syvänniemi = = =